Skrivet av: djupsnack | 13 mars 2012

Vaccin kan ligga bakom bokstavssjukdomar

Äntligen är vi klara med den nya hemsidan för vår organisation STOPPA förstörelsen av världen. Det blir en portal där vi från och med nu ska försöka publicera allt som STOP jobbar med: forskning inom energi och om keppemotorn, psykosomatisk medicin, utbildning, sociala och kulturella projekt, och mycket annat.

Vi har en gratistidning som delas ut i São Paulo, New York och vissa andra städer. Den finns som nätupplaga på svenska på vår nya STOP-portal.

STOP-tidningen gör regelbundet kampanjer om det som massmedia håller tyst om. Vi var exempelvis de enda som publicerade sanningen bakom svininfluensavaccinet, eftersom vi arbetar tillsammans med en grupp s.k. läkardissidenter från hela världen som i nästan 20 år har försökt komma ut i media med sina forskningsresultat, som visar att all vaccinering, speciellt på barn, kan ge ödesdigra neurologiska biverkningar och vara en av orsakerna till den enorma ökningen av autism och de numera välkända bokstavssjukdomarna. Visste du exempelvis att det finns kvicksilver i de flesta vaccin?

Det här är naturligtvis ett mycket laddat ämne, och ord står mot ord – dvs. de drabbade föräldrarnas berättelser står mot vaccinbolagens ”expertutlåtanden”. En fullständigt orättvis kamp, eftersom läkemedelsindustrin är en av världens rikaste industrier och själva publicerar all forskning som finns tillgänglig på deras egna produkter.
Svenska staten har nu tvingats erkänna att svininfluensavaccinet gav upphov till narkolepsi, efter att under två års tid brukat det beprövade PR-tricket att förneka på ett pseudovetenskapligt vis: “vi har ännu inte kunnat bekräfta att det är vaccinen som har orsakat narkolepsin”. (Tobaksindustrin egna forskningsteam påstod på samma sätt under 30 år att de ännu inte funnit slutgiltiga bevis på att rökning verkligen orsakar cancer).

Tyvärr är det ju så att massmedia dikterar reglerna för det som gemene man bör tycka och tänka. Allt som inte visas på Rapport eller Aktuellt betraktas som rena konspirationsteorier. Vi litar blint på vad myndigheter säger, eller vad bolagens presstalesmän påstår. Det här är grunden till att folk i allmänhet är väldigt ovetande om sociopatologier, och folk som ifrågasätter det som står i massmedia betraktas som löjliga och obildade.

Välkommen att besöka hemsidan på www.stop.org.br/sv/

Hälsningar från Sofie
P.S. En mycket sevärd dokumentär om vaccin är Shots in the Dark: Silence on Vaccine. På nya STOP-siten publicerar vi mer material och vetenskapliga artiklar om samma ämne, under rubriken STOP avslöjar.

Annonser

Responses

 1. Grattis till nya stopsidan- jättefin! och roligt att stoptidningen är med. Har saknat en svensk version att kunna sprida i min omgivning.
  Apropå vaccinet läste jag att man i hastigheten och av girighet hade använt ett hjälpmedel , skvalén, som inte var utprövat, i de europeiska vaccinen. I USA hade man det ordinarie och där har ingen blivit sjuk i narkolepsi enligt pressen.
  Jag är i alla fall glad att jag avstod att vaccinera min son när han var liten.
  Förresten – ett kontroversiellt ämne kanske – men kan homosexualitet och olika upplevelser av könstillhörigheten hänga ihop med hormonstörningar? Det är ju dokumenterat att fiskar byter kön i förorenat vatten. Vi har ju mängder av läkemedel (bl a p-piller) i vårt vattenkretslopp som ju rimligen borde påverka oss på något sätt. Det skulle vara intressant att få lite synpunkter på det,

  Våren är här och ljuset!!
  marie

  • Hej Marie!

   Vad härligt att våren har kommit!
   Vi ska sätta in fler STOP-tidningar som vi har på svenska så fort vi får tid, för vi har flera översatta. Angående din fråga om homosexualitet och hormoner, så har jag inte en aning. Av någon anledning överfokuserar vi i Sverige på det här ämnet, liksom genusfrågor och jämställdhetsfrågor, som om det vore de viktigaste frågorna i landet. Jag säger det för jag minns att för några år sedan när vi hade en grupp svenskar här på kurs, så ville de mer än allt annat veta vad Norberto Keppe som psykoanalytiker säger om homosexualitet och fastän han flera gånger gav sin åsikt och dessutom förklarade att vi människor generellt sett överfokuserar på sexuella frågor och blundar för de viktiga frågorna i livet, så insisterade några av kursdeltagarna tills de andra bad om att få byta ämne. Trots detta fortsatte några av dem att fråga mig efteråt. Varför är det så, tror du? Har vi problem med frågan kvinnor/män? Jag tror det.

   Kram,
   Sofie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier