Skrivet av: djupsnack | 04 april 2013

Välkommen till konstadsfritt Webinar på lördag

Drömmer du om en rättvisare värld, är du framåtblickande och intresserad av att känna dig själv så missa inte detta kostnadsfria webinar som några av mina amerikanska och brasilianska vänner på Keppeinstitutet anordnar (på engelska).

Keppeinstitutet i São Paulo, Brasilien, har blivit ett centrum för innovationer, hälsa och inspiration, och attraherar ledande nytänkare från hela världen.Bild

Du registrerar dig här: www.icatwebinar.com och det är snabbt och gratis – och det kommer att vara så många deltagare från hela världen så man behöver inte säga något! Men det blir intressanta personer att lyssna på.

Webseminariet är en presentation av Norberto Keppes arbete och en inbjudan till Brasilien och den 19:e Internationella kongressen om Analytisk Trilogi (kongressen hålls på engelska med simultantolkning till svenska vid behov) i den vackra brasilianska lantortsstaden Cambuquira som jag nämnt förut. Där kommer alla få chansen att:

  • Möta co-uppfinnarna av Keppe Motorn, en spännande ny pulsmotor som drivs av grön ”essentiell energi” och har en effektivitet upp till 90%.

  • Diskutera medvetenhetens läkande processer med läkare och forskare som i många år studerat länken mellan hälsa och självkännedom, och haft berömvärda resultat.

  • Upptäck hur en fattig lantort blommat upp genom en ny form av sociala och kulturella projekt – och delta i den årliga folktraditionen Festa do Divino.

  • Få idéerna kring trilogiska företag och hur du själv kan introducera den här beprövade kooperativa företagsmodellen på din ort … och mycket, mycket mer.

Läs mer och se foton på http://www.icat.ws/index.php

Och om du inte kan resa till Brasilien rekommenderar jag som sagt lördagens webinar som kommer att bli både stimulerande och ögonöppnande.

När: Lördag 6 april

Tid: 19-20 (svensk tid)

Registrera dig här: www.icatwebinar.com

Annars är du hjärtligt välkommen till Brasilien i sommar!

Hälsningar,

Sofie                                                                                                                     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier