Skrivet av: djupsnack | 22 september 2014

Vi är på bokmässan i Göteborg nu i veckan

Brasilien är temat på årets bokmässa i Göteborg och eftersom vi ger ut Brasiliens mest betydande författare och forskare Dr. Norberto Keppe, så kommer vi naturligtvis att delta i år. Keppe är grundare till den tvärvetenskapliga skolan analytisk trilogi (integral psykoanalys) och har publicerat över 40 böcker varav många redan översatts till svenska. Förutom att presentera böckerna, kommer vi att presentera våra projekt i Brasilien och dessutom inbjuda till vår nästa Brasilienresa.

Boken bakom den omtalade keppemotorn, ”Den nya fysiken härledd från en desinverterad metafysik”, ska dessutom lanseras på svenska som e-bok under bokmässan. För övrigt behandlar böckerna psykoanalys, självkännedom, hälsa, utbildning, socioterapi och mycket annat.

Monterprogram varje dag kl 10.00 och kl. 14.00
24-28 september
Monter B07:76

Under monterprogrammen presenterar vi organisationen STOPPA förstörelsen av världens kulturella och sociala projekt, och inbjuder dig till en två-veckors vistelse på vårt lantortshotell i Cambuquira, Brasilien, där vi är engagerade i uppbyggnaden av en trilogisk ekoby. Projektet började för tio år sedan som en praktisk tillämpning på Keppes socioterapi och inbegriper hela staden, med målet att alla med hjälp av arbete och utbildning ska få ett eget hus. Den första mycket fattiga familjen har redan flyttat in i sitt första egna hus. Det kan jag skriva mer om någon annan gång.

Under resan ska vi bygga lerhus, lära oss om permakultur och vattenrening, samt vara med på workshops om interiorisering, socioterapi, keppemotorn och mycket annat. Vi ska också besöka verkstäderna för våra sociala projekt. Läs mer om det här årets tidigare Brasilienresa här. (OBS! Datum och priser för nästa års resa är inte publicerat än)

Välkomna både till Göteborg och Cambuquira!
Sofie

Annonser

Responses

  1. Och jag får delta i bokmässan!!! En liten undran: är det mkt dyrt att slippa annonserna på bloggen?
    :-)marie

    • Hej Marie, jag visste inte att det kommer upp annonser pa bloggen! Nu gick jag in och kollade utan att vara inloggad, och da sag jag dem. Ska kolla hur man gor for att bli av med dem!

      Kram, Sofie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier