Skrivet av: djupsnack | 09 oktober 2014

Keppemotorn kan förändra vår syn på världen

I somras bemöttes den brasilianske ingenjören Cesar Sóos av stående ovationer från de 200 tyska vetenskapsmännen på Congress of Universal Energy Technologies i München. Tillsammans med andra forskare från hela världen följer de nu utvecklingen av det de betraktar som det största vetenskapliga genombrottet i modern historia. Om teorin håller kan det innebära lösningen på både miljöproblem och energikriser.

Universe Turbo med keppemotor

Jag med de nya takfläktarna med keppemotorer. De är hela 90% energisnålare än de näst bästa fläktarna på marknaden och har därför belönats med det brasilianska energibesparingsmärket PROCEL i A-kategori.

Nu har de första industritillverkade produkterna Powered by Keppe Motor börjat säljas på den brasilianska marknaden: takfläkten Universe Turbo. Förutom en makalös energibesparing på hela 90% jämfört med alla andra modeller är den en akademisk bomb.

Keppemotorn baserar sig på teorierna i boken Den nya fysiken härledd från en desinverterad metafysik, som vänder upp och ned på allt vi hittills vetat om fysik och om universum. Redan i första paragrafen hävdar författaren – psykoanalytikern och oberoende forskaren Dr. Norberto Keppe – att såväl Einstein som hela den moderna vetenskapen baserar sig på felaktiga teorier som leder oss mot en massiv förstörelse av planeten.

Enligt den keppeanska teorin är vetenskapens främsta missuppfattning att energi kommer från materia, uttryckt i den välkända formeln E=mc2. Konsekvensen är att vi bränner upp våra naturtillgångar i sökandet efter nya energiformer. Detta är inte nödvändigt, enligt Keppe, eftersom “universum överflödas av essentiell (skalär) energi” och att vi skulle kunna fånga upp den här energin direkt – en fullständigt förbjuden tanke inom den etablerade fysiken.

Den inledande skepticismen från vetenskapsakademierna omvandlades snart till häpnad när Sóos och hans två meduppfinnare bröderna Roberto och Alexander Frascari år 2008, efter 10 år av djupgående forskning och under direkt ledning av Keppe, lyckades få den första motorn att fungera och därmed bekräftade teserna i boken.

Keppe Motor Universe
Förutom energisnål blir keppemotorn aldrig varm och är väldigt tyst även i höga hastigheter. De brassar som redan installerat fläkten hävdar att den till skillnad från traditionella fläktar inte stör omgivningen och att dess bris är klart svalare.

Det internationella patentet tillhör organisationen STOPPA förstörelsen av världen, och vinsten från försäljningen går till vidare forskning och framtagning av andra produkter. I Kina ska nu över 100 andra produkter framställas, alla 90% energisnålare än konventionella motorer och dessutom ytterst enkla att tillverka.

Medan många europeer hånfullt skrattar bort allt nytänkande som charlatanism, är kineserhelt obekymrade om eventuella filosofiska eller historiska implikationer och intresserar sig i stället för de praktiska resultaten.

Lyckligtvis finns det även i Europa några mycket entusiastiska samarbetspartners som just nu håller på att ta fram en ofattbart energisnål produkt som vi svenskar använder både på jobbet och hemma och som folk sannolikt kommer att storgilla. Får inte säga vad det är innan den lanseras.

Förenandet
“Insikten om essentiell energi förklarar fysikens alla fenomen,” skriver Keppe. Om vi placerar energielementet som grunden till allt går det även att finna den så eftertraktade föreningen mellan vetenskapsområdena. Utifrån Keppes teorier råder det inte längre någon motsägelse mellan exempelvis det vetenskapliga och teologiska området, vilket kanske i sig är det viktigaste bidraget till vår diskussion och syn på världen.

Boken Den nya fysiken kommer snart ut på svenska som e-bok och kommer att finnas till försäljning på Adlibris och Dito.

Hälsningar,
Sofie

Annonser

Responses

  1. Heja! Jag längtar efter att få möjlighet att köpa produkter här! :-))


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier